Επικός Λεσόρ: Η ευχή σε Παρτιζάν και... Παναθηναϊκό!

Ο Ματίας Λεσόρ παραχώρησε δηλώσεις στο «Basketball Sphere» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Παρτιζάν με την οποία έχει συνδεθεί όσο λίγοι στην ιστορία της.

Ευρωλίγκα: MVP της 21ης αγωνιστικής ο Ματίας Λεσόρ!

Ο Ματίας Λεσόρ μπορεί να παίζει στον Παναθηναϊκό και να έχει κατακτήσει την Ευρώπη με την πρώτη του χρονιά στο σύλλογο ζώντας μοναδικές στιγμές, όμως την Παρτίζαν πάντα θα την έχει στην καρδιά του και είναι κάτι που δεν κρύβει ποτέ.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Basketball Sphere» αναφέρθηκε στη νέα χρονιά που έρχεται συνδέοντας τις πορείες Παναθηναϊκού και Παρτιζάν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όπως πάντα, η Παρτιζάν είναι μια ομάδα για την οποία νιώθω μεγάλη αγάπη. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Όχι ότι θα είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά πιστεύω ότι είχαν ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι. Πήραν ενδιαφέροντες παίκτες σε κάθε θέση. Έχουν σουτ, οργάνωση στην επίθεση, δημιουργικότητα και παίκτες που μπορούν να παίξουν άμυνα.

Είναι πλήρεις σε κάθε θέση. Νομίζω ότι η ομάδα είναι ικανή να κερδίσει και θα ταιριάξουν. Θα δούμε πώς ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα οργανώσει το σύστημα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ο αδερφός μου, ο Φρανκ Ντιλικινά, είναι εκεί και του εύχομαι τα καλύτερα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr