Φουρνιέ: «Ξέρω πότε είναι το πρώτο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

Ο Εβάν Φουρνιέ σε δηλώσεις που παραχώρησε σε εκπομπή ανέφερε μέσα στα πολλά που αποκάλυψε πως γνωρίζει απόλυτα πότε η νέα του ομάδα παίζει με τον Παναθηναϊκό.

Φουρνιέ: «Ο Λεσόρ μου έλεγε να μην έρθω στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Εβάν Φουρνιέ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και από τότε έως σήμερα φαίνεται πως έχει αρκετή όρεξη για… δηλώσεις!

Μάλιστα στην τελευταία που παραχώρησε σε εκπομπή αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα και για μία ακόμη φορά και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιλογή του «94» στη φανέλα του: «Μίλησα με τον Φαλ και μου λέει ‘αλήθεια θα πάρεις το 94; Μερικές ημέρες πριν μίλησα και με τον GM και ρώτησα αν μπορούσα να πάρω το 15, γιατί είναι ο αγαπημένος αριθμός της γυναίκας μου. Και μού είπε “α δε γίνεται αυτό γιατί το αποσύρουμε, είναι η φανέλα του Πρίντεζη”, το είχα παραβλέψει.

Οπότε πήρα το 94. Γενικά δεν έχω κάποιον αριθμό μου να σημαίνει κάτι για εμένα, εκτός από το 10 που είχα σε όλη μου την καριέρα. Το πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι στις 8 Νοεμβρίου. Το ξέρω. Όλο το καλοκαίρι ο Ματίας (σ.σ. Λεσόρ) μού έλεγε “μην έρθεις και μας σπάσεις τα νεύρα. Κάτσε εκεί που είσαι, μείνε ήρεμος”».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr