Παναθηναϊκός: Τεράστια έκπληξη με το συμβόλαιο του Τσεντί Οσμάν

Το Τριφύλλι πυροδότησε τη «βόμβα» με την απόκτηση του Τούρκου σουπερστάρ και ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Παναθηναϊκός: Ένα γεμάτο ρόστερ που έγινε πάνοπλο με την προσθήκη του Οσμάν

Ο Τσεντί Οσμάν αποτελεί εδώ και λίγα 24ωρα παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον 29χρονο άσο να έρχεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Από την πρώτη του στιγμή στη χώρα μας, έδωσε το σύνθημα, το οποίο δεν είναι άλλο από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αφού πλέον είναι ξεκάθαρος ο στόχος για το back2back.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρεται, το συμβόλαιο με το οποίο αποφάσισε να πει το «ναι» στο Τριφύλλι είναι 1.3 εκατομμύρια ευρώ για τη σεζόν 2024-25.

Ένα ποσό, το οποίο είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό που λάμβανε τα τελευταία χρόνια στο NBA και σίγουρα ένα επίπεδο στο οποίο θα μπορούσε με άνεση να «ματσάρει» κάποια από τις ελίτ ομάδες της Ευρωλίγκας.

Αποτελεί μία τεράστια έκπληξη, καθώς αποδεικνύεται ότι για τον παίκτη δεν έπαιξαν ρόλο τα χρήματα, αλλά οι συνθήκες πρωταθλητισμού και φυσικά η παρουσία του Εργκίν Αταμάν στον «πράσινο» πάγκο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr