Παναθηναϊκός: Το «αστρονομικό» μπάτζετ της σεζόν 2024-25

Αποκαλύφθηκε το ποσό το οποίο αναμένεται να επενδύσει τη φετινή χρονιά το Τριφύλλι, για να διεκδικήσει εκ νέου την κορυφή της Ευρώπης.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για διπλή ανανέωση στο ρόστερ!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συνολικό μπάτζετ του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 ξεπερνά τα 35 εκατομμύρια ευρώ, καλύπτοντας το ρόστερ, τους προπονητές, το προπονητικό επιτελείο και τα λειτουργικά έξοδα της ΚΑΕ.

Το ποσό αυτό περιλαμβάνει τα συμβόλαια των παικτών, οι οποίοι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού, αλλά και την αμοιβή του προπονητικού staff.

Παράλληλα, σημαντικά έξοδα προκύπτουν από την κάλυψη των εξόδων για τα ταξίδια για αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και τη διαμονή των παικτών και των μελών του τεχνικού επιτελείου.

Ταυτόχρονα, το προσωπικό που εργάζεται για την ΚΑΕ, όπως η διοίκηση, το ιατρικό επιτελείο, οι φροντιστές και λοιποί συνεργάτες.

Ο μεγάλος αυτός προϋπολογισμός αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία των επτάκις Πρωταθλητές Ευρώπης να «σαρώσουν» τα πάντα εντός και εκτός Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr