Παναθηναϊκός: ΜΥΘΙΚΟ το κόλπο - γκρόσο της μεταγραφής Οσμάν!

Πολύ κολακευτικό να υπογράφεις τον Οσμάν την ώρα που για τον αθλητή είχαν δείξει ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης κι οι Λέικερς!

Παναθηναϊκός: ΜΥΘΙΚΟ το κόλπο - γκρόσο της μεταγραφής Οσμάν!

Το story της μεταγραφής του Τούρκου μας έφερε στο νου το κόλπο γκρόσο με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους το καλοκαίρι του 2007, όταν όλη η πλάση τον έφερνε σίγουρο στο λιμάνι κι οι Γιαννακόπουλοι τον άρπαξαν μέσα σε 24 ώρες!

Η συνεννόηση με τον Τσετίν, τον Αταμάν, τους ατζέντηδες χρειάστηκε λιγότερο χρόνο για να πειστεί ο αθλητής να έρθει Αθήνα. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, ο ιδιοκτήτης κάνει κάθε φορά πράξη όσα λέει και εντάσσονται στη ρήση “¨το τέλος το ορίζει ο δυνατός”, ακόμα κι επικοινωνιακά έκοψε την φόρα των λιμανίσιων που μετά από Βεζένκοφ και Φουρνιέ είχαν πάρει αέρα, επιμένοντας να τραγουδούν … “μέχρι τέλους” σε σεζόν που τα είδαν ΟΛΑ!

Το φετινό ρόστερ πλησιάζει σε ποιότητα εκείνο του 2009, προσωπικά δεν μας αρέσει να συγκρίνουμε παίκτες κι ομάδες διαφορετικών εποχών γιατί οι τελευταίες αλλάζουν, το ίδιο και οι κανονισμοί, η επιστήμη ακόμα κι η προπόνηση! Είναι μια κουβέντα ανούσια που δεν οδηγεί πουθενά, παρόλα αυτά δεν έχουν άδικο όσοι λένε ότι το τωρινό έμψυχο δυναμικό θα μπορούσε ν’ ανταγωνιστεί εκείνο του τριπλ-κράουν.

Αμα φέρνεις δύο παιδιά με καλή καριέρα στο ΝΒΑ (Τσετίν/Γιουρτσεβέν), με τον πρώτο να μετρά 500 (με μέσο όρο 9.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασιστ αλλά και με 100 αγώνες στην Ευρωλίγκα σε μικρότερη ηλικία βέβαια) με 6.5 πόντους και 3 ριμπάουντ και δεν τους λογίζεις καν στους βασικούς, καταλαβαίνουμε την αναβάθμιση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr