Ο Γιαννακόπουλος... παρουσίασε το ρόστερ: «Όλοι θα θέλουν να μας ρίξουν από την κορυφή»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά και την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν παρουσίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το ρόστερ της νεάς σεζόν.

Πότε η συνάντηση Γιαννακόπουλου-Αταμάν, η πρόταση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές του μεταγραφές αποκτώντας μετά από άκρα μυστικότητα τον Τσεντί Οσμάν.

Μια βόμβα που έσκασε κι έκανε κρότο σε ολόκληρη την Ευρώπη στέλνοντας ξανά το μήνυμα σε όλους πως οι πράσινοι και φέτος έχουν στόχο την κορυφή.

Κάτι που ανέφερε κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Έφτασες στην κορυφή, αλλά πρέπει ακόμα να μάθεις πώς να την κρατήσεις».

Όλοι θα θέλουν να νικήσουν τον Πρωταθλητή και να προσπαθήσουν να μας ρίξουν από την κορυφή.

Έχουμε την εμπειρία, το ταλέντο, το μυαλό, την υποστήριξη, την ώθηση και την οικογενειακή ατμόσφαιρα προκειμένου να παίξουμε μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο, να υπερασπιστούμε το Στέμμα μας και να το πάμε στο τέλος για άλλη μια φορά!

Δείτε την ανάρτηση:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr