Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Κύπρο - Οι αντίπαλοι στα φιλικά

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στην Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τους τα αστέρια από κοντά, καθώς οι πράσινοι θα βρεθούν στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» (14-16/9).

«Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση για τα φιλικά του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν που φέτος έχει δομήσει μια άκρως εντυπωσιακή ομάδα θα βρεθεί στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» (14-16/9) προκειμένου να παίξει ορισμένα φιλικά προετοιμασίας.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι όλοι αστέρες του διαθέσιμοι, την ώρα που γίνεται προσπάθεια να λάβει μέρος και ο Τσεντί Οσμάν που αποκτήθηκε μόλις χθες από τον επτά φορές Πρωταθλητή Ευρώπης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Κώστας Σλούκας, Λορένζο Μπράουν, Δημήτρης Μωραΐτης, Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιουρτσεβέν, Κώστας Αντετοκούνμπο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr