Χελάκης: «Ο Γιαννακόπουλος ό,τι του αρέσει ή ό,τι θέλει μπορεί να το πάρει»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης, σχολίασε τη μεταγραφή του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό και το πως λειτουργεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην αγορά.

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του χθες το πρωί τον Τσεντί Οσμάν και ο Γιώργος Χελάκης σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» τη μεταγραφή του Τούρκου forward, αλλά και τον ρόλο που παίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε όλες αυτές τις βόμβες!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Πρόκειται για έναν γαλαξία αστέρων που καθιστά τις δύο ομάδες πιο πλήρεις από κάθε άλλη Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός απάντησε ακαριαία στην μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό φέρνοντας για ένα χρόνο τον αστέρα Τσεντί Οσμάν την ώρα που οι περισσότεροι είχαν σίγουρη την μετακίνησή του στη Ρεάλ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει την εντύπωση πως ό,τι του αρέσει ή ό,τι θέλει μπορεί να απλώσει το χέρι του και να το πάρει. Σημασία έχει ότι εκεί που έμοιαζε να υπάρχει ένα ορισμένο έλλειμμα ποιότητα οι «πράσινοι» το κάλυψαν και με το παραπάνω.

Ο Οσμάν είναι, μεταξύ άλλων, κλασσικός σουτέρ. Με τα 2.04 μπορεί άνετα να ανέβει στη θέση “τέσσερα” για να παίξει άμυνα απέναντι στον Βεζένκοφ. Οι μονομαχίες Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού θα είναι απόλαυση. Και έχουνε πολλές μέσα στη χρονιά για τις εγχώριες διοργανώσεις και φυσικά την Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός έχει στα σίγουρα τη καλύτερη γραμμή περιφερειακών και ο Ολυμπιακός την καλύτερη γραμμή ψηλών. Ο Αταμάν σε θεωρητικό επίπεδο, έχει λιγότερη δουλειά σχετικά με το μοντάρισμα της ομάδας έχοντας να κουμπώσει τους Μπράουν, Γκουρτσεβέν και Οσμάν. Ο Μπαρτζώκας θα… ταλαιπωρηθεί περισσότερο έχοντας πολλά νέα πρόσωπα να βάλει στην ομάδα αλλά και να μοιράσει τον χρόνο που είναι πάντα μία δύσκολη εξίσωση όταν έχεις παίκτες με τέτοιες προσωπικότητες που παίζουν στην ίδια θέση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr