Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Οσμάν

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του, τον Τσεντί Οσμάν προχωρώντας σε μια σπουδαία κίνηση που τον διατηρεί στην κορυφή των φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

Παναθηναϊκός AKTOR: Το πρώτο τουίτ του Τσεντί Οσμάν μετά το μπαμ από τον Γιαννακόπουλο

Ο Τσεντί Οσμάν είναι από χθες παίκτης του Παναθηναϊκού σε μια τρομερή αναβάθμιση για τους πράσινους, οι οποίοι ουσιαστικά κάλυψαν και την τελευταία τρύπα του ρόστερ τους και πλέον προχωρούν όντας έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Από εκεί και πέρα τις 14 Σεπτεμβρίου η αποστολή του «τριφυλλιού» θα μεταβεί στην Κύπρο προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» με τη συμμετοχή της Maccabi Playtika Tel Aviv και της FC Bayern Munich, το διήμερο 15/9 και 16/9.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15/9 οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την FC Bayern Munich και τη Δευτέρα 16/9 θα κοντραριστούν με την Maccabi Playtika Tel Aviv.

Το πιο πιθανό σενάριο, λοιπόν, είναι να δούμε τον Τούρκο forward ν’ αγωνίζεται και να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα σ’ έκεινα τα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Οσμάν, ντεμπούτο σ’ εκείνα τα παιχνίδια αναμένεται να κάνει και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν που ήρθε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr