Οι απολαβές του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έκανε την μεταγραφή του καλοκαιρινού, δαπανώντας ένα μεγάλο ποσό.

Οι απολαβές του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή, με την απόκτηση του Τούρκου φόργουορντ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την μεταγραφή του Τσεντί Οσμάν, με τον πρωταθλητή Ευρώπης να προσθέτει έναν ακόμα σούπερ σταρ στην φαρέτρα του.

Ο Τούρκος διεθνής αγωνίστηκε στους Kαβαλίερς από το 2017 μέχρι και το 2023, ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε με τη φανέλα των Σπερς. Η κορυφαία σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ ήταν το 2017-18 στο Κλίβελαντ που είχε 13 πόντους και 4.7 ριμπάουντ. Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης στην θέση “3” αφού εκτός του Οσμάν υπάρχουν οι Παπαπέτρου και Γκριγκόνις.

Οι απολαβές του Τούρκου φόργουορντ φτάνουν στο 1,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την απόκτηση του Οσμάν ο Παναθηναϊκός έχει πλέον 8 ξένους στο ρόστερ του (Ναν, Γκριγκόνις, Γκραντ, Γιουρτσεβέν, Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ, Οσμάν, Μπράουν). Στο πρωτάθλημα θα μπορεί να δηλώσει 7 από αυτούς, ενώ στους εγχώριους αγώνες από αυτή την επτάδα θα επιλέγονται έξι που θα μπορούν να αγωνίζονται.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr