Παναθηναϊκός: Και τώρα, τι γίνεται τώρα… σκακιστή;

Τέλος τo “my way”, το “σεμνά και ταπεινά”, ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τους λιμανίσιους που δίνοντας πολλά χρήματα για μεταγραφές έθεσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα προ των ευθυνών τους.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καλωσόρισμα σε Μπαρτζώκα με σύνθημα (vid)

Τίτλοι…χθες, ειδάλλως parking νο2. Ο Ελληνας προπονητής βλέπει τον Εργκίν Αταμάν κυρίαρχο με δέκα μήνες δουλειάς στα μέρη μας κι όχι χρόνια ολόκληρα σαν τα δικά του στο ΣΕΦ. Ο ΟΣΦΠ επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο, έχοντας να καλύψει σημαντικό έδαφος για να φτάσει τον ανταγωνιστή του.

Η δουλειά που γίνεται στο τριφύλλι είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώριο για οποιοδήποτε ρίσκο στους απέναντι. Η αλαζονεία τους έπνιξε μετά το 0-2 στους τελικούς, έγιναν όργια για να κερδίσουν στο 4ο παιχνίδι της σειράς κι όταν χάθηκε το πρωτάθλημα από μια πιο κλασάτη και κωλοπετσωμένη ομάδα τους έπιασε αμόκ.

Επειδή αυτοί εκεί κάτω δεν φημίζονται για την ψυχραιμία τους ήδη ο…σκακιστής γνωρίζει ότι είναι κρίσιμο το διάστημα μέχρι τις γιορτές, αφού αν η εικόνα των παικτών του δεν είναι η πρέπουσα, θα αρχίσουν οι συζητήσεις για αντικατάστασή του.

Το πρόβλημα το έχει ο ίδιος που πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά και νοοτροπία, έχοντας απέναντί του παίκτες που δεν το έχουν σε τίποτα να τον…ξυλοφορτώσουν (παραλίγο να γίνει με τον Ουίλιαμ Γκος στους τελικούς), αντί να τον βλέπουν να τους βρίζει ότι έχουν και δεν έχουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr