Φιλικό... Euroleague για τον Επτάστερο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στον τελικό του Cedevita Tournament, την Εφές.

Φιλικό... Euroleague για τον Επτάστερο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο τελικός του τουρνουά αναμένεται να ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ERT SPORTS 2.

Η νίκη στον ημιτελικό

Το ¨τριφύλλι” επικράτησε της Τσεντεβίτα με 81-76 στο πρώτο φιλικό τεστ της σεζόν, με τον Λορέντζο Μπράουν να πρωταγωνιστεί και τους Μήτογλου και Χουάντσο να τον ακολουθούν σε απόδοση.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν απέναντι στη Τσεντεβίτα και με πρωταγωνιστές τους Μπράουν, Μήτογλου και Χουάντσο πήρε τη νίκη (81-76), περιμένοντας να μάθει αντίπαλο για τον τελικό του φιλικού τουρνουά ανάμεσα σε Μπάγερν και Εφές.

Εκτός έμειναν οι Κώστας Σλούκας, Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν, ενώ οι Αντετοκούνμπο και Γιούρτσεβεν δηλώθηκαν στην αναμέτρηση, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Εργκίν Αταμάν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-17, 43-44, 65-67, 76-81

ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ (Μίτροβιτς): Στιούαρτ 14 (2/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ρόμπινσον 7, Νίκολιτς 11, Ροκ 3, Λεμάρ 11 (4 ασίστ), Τζόουνς 11 (3 ασίστ), Μπλάζιτς, Μπέρινγκεν 4, Ντάνεου 5, Ογκμπέιντε 5, Πρέπελιτς 3, Γκέλμπεν 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μπράουν 18 (1/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Μωραΐτης 2, Σαμοντούροβ 4, Παπαπέτρου 5, Γκραντ 10 (1/4 τρίποντα, 6 ασίστ), Γκριγκόνις 10 (2/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Ερνανγκόμεθ 13 (1/8 τρίποντα, 9 ριμπάουντ), Μήτογλου 19 (1/2 τρίποντα, 9 ριμπάουντ)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr