Παναθηναϊκός: Η... 11αδα στο φιλικό και η απόφαση για Σλούκα, Γιουρτσεβέν

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί σε λίγη ώρα κόντρα στην Τσεντεβίτα στο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της Σλοβενίας.

«Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση για τα φιλικά του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στη Λιουμπλιάνα σε λίγη ώρα από τώρα (19:00, ΕΡΤ Sports 2) από την Τσεντεβίτα προκειμένου να παίξει το πρώτο του φιλικό και μάλιστα σ’ ένα τουρνουά, το οποίο διοργανώνεται στη Σλοβενία από την Ολίμπια Τσεντεβίτα

Από εκεί και πέρα ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στη διάθεσή του συνολικά 11 παίκτες και μέσα σ’ αυτούς θα βρίσκονται οι Ομέρ Γιουρτσεβέν και Κώστας Αντετοκούνμπο, οι οποίοι όμως δεν πρόκειται ν’ αγωνιστούν.

Επίσης εκτός έμεινε ο Σλουκας, ο Λεσόρ, που έφτασε από το Ζάγκρεμπ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το γήπεδο και ο Ναν ο οποίος θα ενσωματωθεί με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους: Γκραντ, Μωραΐτη, Γκριγκόνις, Καλαϊτζάκη, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο, Γιουρτσεβέν, Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ, Μπράουν και Σαμοντούροβ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr