Μπαλτσερόφσκι για Παναθηναϊκό: «Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλεις»

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι είναι κι επίσημα παίκτης της Μάλαγα μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στον Παναθηναϊκό και δύο τίτλους.

Παναθηναϊκός: Τα παιχνίδια που θα χάσει ο Μπαλτσερόφσκι

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι ήρθε πέρυσι στον Παναθηναϊκό με μεγάλες προσδοκίες, όμως ο ίδιος δεν κατάφερε να πείσει τον Εργκίν Αταμάν, ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Έτσι, λοιπόν, οι πράσινοι των αντικατέστησαν με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν και τον πούλησαν στη Μάλαγα, η οποία τον ήθελε σαν… τρελή!

Από εκεί και πέρα ο Πολωνός σέντερ αναφέρθηκε κατά την παρουσίασή του από την Ισπανική ομάδα και στον «Επτάστερο» λέγοντας πως καμιά φορά τα πράγματα δεν πάνε, όπως έχουμε ονειρευτεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από μια πετυχημένη ομαδικά χρονιά, αλλά δύσκολη προσωπικά και χωρίς πολλά λεπτά στο παρκέ, έρχομαι σε μια ομάδα που αναπτύσσεται εδώ και δύο χρόνια και λειτουργεί πολύ καλά. Η προσαρμογή θα είναι πολύ γρήγορη γιατί ξέρω αυτό το πρωτάθλημα, μιλάω ισπανικά».

Συνεχίζοντας σημείωσε το χρονικό της μετακίνησής του από τον Παναθηναϊκό«Δεν ήταν εύκολο. Στην αρχή του καλοκαιριού ήμουν με το ένα πόδι εδώ, μετά όμως ο Παναθηναϊκός απέρριψε την αποχώρησή μου για λόγους μη εύρεσης άλλου σέντερ ή άλλων συνθηκών και ήμουν ήδη έτοιμος να ξεκινήσω τη δεύτερη χρονιά στην Αθήνα. Όμως υπέγραψαν άλλο σέντερ και έτσι η επιλογή να φύγω από τον σύλλογο επέστρεψε και μου έδωσαν το πράσινο φως. Και εκεί μίλησα ξανά με την Ουνικάχα, γιατί από την αρχή ήθελα να έρθω εδώ το καλοκαίρι. Η απόφαση να πω το ναι και να έρθω στην Ουνικάχα ήταν πολύ εύκολη».

Για τη χρονιά του στον Παναθηναϊκό: «Έμαθα ότι τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλεις. Μερικές φορές συμβαίνει να πας σε ένα πρότζεκτ όπου υπάρχει ταλέντο και καλοί παίκτες και όπου ο προπονητής πρέπει να κάνει τις καλύτερες επιλογές και εκείνη την εποχή υπήρχαν καλύτεροι παίκτες από εμένα σε αυτή την ομάδα. Πρέπει να είσαι ψυχικά δυνατός και μερικές φορές πρέπει να αναζητήσεις ένα πολύ καλύτερο μέρος για τον εαυτό σου, όπου οι άνθρωποι σε πιστεύουν περισσότερο. Πάνω από όλα είναι θέμα να ανακτήσω αυτοπεποίθηση, να δουλέψω ψυχολογικά, να πάρω ξανά χρόνο συμμετοχής… Θα είμαι πολύ καλός εδώ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr