Τσουκαλάς: «Δύο χρόνια ο Φουρνιέ, δύο Ευρωλίγκες θα πάρω - Έχουν ήθος οι Αγγελόπουλοι» (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς πρόβλεψε πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει δύο Ευρωλίγκες τα επόμενα δύο χρόνια.

Τσουκαλάς: «Δύο χρόνια ο Φουρνιέ, δύο Ευρωλίγκες θα πάρω - Έχουν ήθος οι Αγγελόπουλοι» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Άντε Γεια»:

«Αυτά τα σουτ έχω ξεχωρίσει από τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη.

Δεν μπορώ να ξεχάσω τα δύο σουτ του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ μπροστά στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Το σουτ του Πρίντεζη με τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και το άλλο που νικήσαμε την ΤΣΣΚΑ.

Ο Πρίντεζης είναι ένα σπάνιο παιδί και θέλω να τον χειροκροτήσουμε. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχει ψηλά τον αμανέ. Εμείς τον αγαπάμε και σαν παίκτη.

Περιμένουμε και τον Φουρνιέ. Θα φάτε καλά. Τα έχασε ο Φουρνιέ στην υποδοχή, 5.000 Ολυμπιακοί. Πού θα τα δει αυτά στο NBA; Αυτός ο παίκτης έχει τρέλα με τους οπαδούς, θα παίζει πιο πολύ για εμάς.

Μιας που ήρθε ο Φουρνιέ θέλω να το πω. Δύο χρόνια δεν θα κάτσει; Δύο Ευρωλίγκες θα πάρω!

Επειδή δεν ξέρετε τι εστί Αγγελόπουλος. Έχει τα πιο πολλά λεφτά από κάθε Έλληνα επιχειρηματία. Οι πρόεδροι έχουν ήθος. Μπορούν να αγοράσουν ό,τι γουστάρουν. Έχουν βάλει πάνω από 300 εκατ. ευρώ σε ένα βαρέλι που δεν έχει πάτο.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr