Το win-win deal με Μπαλτσερόφσκι και η αποζημίωση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός με τους άψογους χειρισμούς του κατάφερε να τρέξει την υπόθεση του Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι χωρίς να ζημειωθεί οικονομικά.

Τα καμπανάκια Αταμάν: Θέλει χρόνο αλλά και να συνέλθουν ορισμένοι παίκτες

Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει αποδεσμεύσει τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και θα συνεχίσει έχοντας στο ρόστερ του, τον Ομέρ Γιουρτσεβέν που έχει κάνει κι επίσημα δικό του.

Από εκεί και πέρα, για να φτάσει στην αποδέσμευση του Πολωνού σέντερ, το Τριφύλλι θα έπρεπε να θέσει ένα πλάνο αναφορικά και με τις συνθήκες που υπήρχαν με βάση πάντα το συμβόλαιο του παίκτη.

Συγκεκριμένα ο Μπαλτσερόφσκι είχε στο συμβόλαιό του ένα opt out, το οποίο έληγε στις 12 Ιουλίου κι αν ενεργοποιούταν, τότε ο Παναθηναϊκός θα πλήρωνε στον παίκτη 150 χιλ ευρώ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, οι πράσινοι κράτησαν τον Πολωνό στο έμψυχο δυναμικό τους με την προϋπόθεση πως όταν βρουν κάποιον παίκτη στη θέση «5», τότε θα του δώσουν το συγκεκριμένο ποσό και θα τον αποδεσμεύσουν, όπως δηλαδή κι έγινε.

Έτσι, η Μάλαγα πληρώνει το μεγαλύτερο κομμάτι του συμβολαίου και ο Παναθηναϊκός ένα αρκετά μικρό, την αποζημείωση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr