Οι Αγγελόπουλοι μιλούν για «ανισορροπίες» μετά το σκάνδαλο Ουόκαπ και τα... παρακάλια στο κράτος!

Πραγματικά είναι να πέφτει κανείς από τα σύννεφα μετά από τα όσα δήλωσαν οι ΑΦΟΙ Αγγελόπουλοι στη Συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του Εβάν Φουρνιέ.

Οι Αγγελόπουλοι μιλούν για «ανισορροπίες» μετά το σκάνδαλο Ουόκαπ και τα... παρακάλια στο κράτος!

Για μια ακόμη φορά, δεύτερη μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού «σκέπασαν» το πραγματικό γεγονός της ημέρας που – υποτίθεται ότι – ήταν η παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ στο ερυθρόλευκο κοινό, με τους δικούς τους παραλογισμούς.

Το έβδομο του Παναθηναϊκού και το 41ο πρωτάθλημα από το 0-2 σε… 3-2, έχει προκαλέσει (και είναι λογικό) ταραχή στον Ολυμπιακό ακόμα και σε διοικητικό επίπεδο. Κι αυτή η όλη αναστάτωση θα γιγαντωθεί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, διότι όλος ο πλανήτης θα επικεντρωθεί στον «Επτάστερο» με το event στο Καλλιμάρμαρο και την παρουσίαση του νέου ΟΑΚΑ.

Οι Αγγελόπουλοι προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αφού αδυνάτησαν να κερδίσουν στο παρκέ. Τα αδέρφια, λοιπόν, μίλησαν για ακόμη μια φορά για «αθέμιτο ανταγωνισμό» με τον Παναθηναϊκό, αφού πρώτα ισχυρίστηκαν πως 12 χρόνια το Τριφύλλι δεν πέτυχε τίποτα, ασχέτως αν κατέκτησε περισσότερους τίτλους!

Αθέμιτος ανταγωνισμός. Το μεγάλο σκάνδαλο του ελληνικού μπάσκετ φέρει την υπογραφή των Αγγελόπουλων και του Λιόλιου και ακούει στο όνομα «Τόμας Ουόκαπ». Ο Παναθηναϊκός θα είναι υποχρεωμένος να αγωνίζεται με έναν ξένο λιγότερο, λόγω της ξαφνικής ελληνοποίησης του παίκτη που «διαίρεσε» την Εθνική και προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό της.

Αθέμιτος ανταγωνισμός. Ξεχνούν… τα παρακάλια στο κράτος για να πετύχουν… δωρεάν την ανακαίνιση του ΣΕΦ, ισχυριζόμενοι πως είναι πιο παλιό και πιο μικρό. Κατηγορούν θρασύτατα τον Παναθηναϊκό που αλλάζει ριζικά το σπίτι του, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το πράττει με δικά του έξοδα, γλιτώνοντας το κλειστό από την κατάρρευσή του.

Κατά τα άλλα… αθέμιτος ανταγωνισμός!

Υ.Γ Καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού ο Σπανούλης το 2010; Ωραίο κι αυτό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr