Πρώτο φιλικό με απουσίες για τον Επτάστερο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Λιουμπλιάνα προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά της Τσεντεβίτα Ολίμπια μαζί με Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές.

«Έριξαν» και το Flightradar οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Πρώτη σε παρακολούθηση η πτήση του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τους φιλικούς αγώνες του στο διάστημα της προετοιμασίας του από σήμερα (6/9) μέσα από το διήμερο τουρνουά στη Λιουμπλιάνα, το οποίο διοργανώνει η Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Στο τουρνουά αυτό λαμβάνουν μέρος τέσσερις ομάδες και είναι οι Τσεντεβίτα Ολίμπια (διοργανωτές), Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι αναμένεται να παίξουν το πρώτο τους φιλικό μέσα στην προετοιμασία κόντρα στην οικοδέσποινα στις 19:00 και αν νικήσουν, τότε θα προκριθούν στον τελικό, όπου θ’ αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Εφές-Μπάγερν.

Σε περίπτωση που οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν κερδίσουν την Τσεντεβίτα, τότε θα παίξουν την επόμενη μέρα στον Μικρό Τελικό κόντρα στον ηττημένο του άλλου ζευγαριού.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο που κάνουν δικό τους πρόγραμμα λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Επιπλέον διαθέσιμοι δε θα είναι ούτε οι Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν, καθώς δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα κι αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ τέλος ούτε ο Ομέρ Γιουρτσεβέν θα δώσει το παρών, καθώς δεν έχει προλάβει καλά-καλά να μάθει τα μικρά ονόματα των συμπαικτών του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr