Οριστικό: Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Μπαλτσερόφσκι

Μετά και την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι δεν έχει χώρο στην ομάδα και πλέον, είναι έτοιμος να πάρει τη μεταγραφή στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Οριστικό: Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Μπαλτσερόφσκι

Για παν ενδεχόμενο, ο Παναθηναϊκός AKTOR κράτησε τον Μπαλτσερόφσκι στο ρόστερ, όμως, τελικά η ενίσχυση ήρθε νωρίτερα από το αναμενόμενο με την προσθήκη του Γιουρτσεβέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Πολωνός σέντερ θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό Aktor και θα επιστρέψει στην Ισπανία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ουνικάχα Μάλαγα, με την οποία ήδη έχει συμφωνήσει προφορικά.

Οι «πράσινοι» ήδη τον ενημέρωσαν βρει ομάδα και από ότι φαίνεται, θα συμβεί αυτό που φάνταζε εξαιρετικά πιθανό στις αρχές του καλοκαιριού με την επιστροφή του Μπαλτσερόφσκι στο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr