Παναθηναϊκός: Μονόδρομος ο στόχος για τον Σλούκα!
Τι άλλο έμεινε στον Κώστα Σλούκα να κατορθώσει; Προφανώς να συνδυάσει το όνομά του με το πρώτο back to back πρωτάθλημα Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό γιατί του λόγου του το έχει ξανακάνει στο λιμάνι.
Αναρωτιέστε πόσο χαρούμενο καλοκαίρι έκανε ο άνθρωπος; Κατέκτησε την Euroleague στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό και παράλληλα στέφθηκε MVP του Final Four πρώτη φορά στην καριέρα του.
Στο Game 5 των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος πραγματοποίησε ονειρική εμφάνιση, με 29 πόντους επανάφερε το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.
Από οποιαδήποτε οπτική γωνιά και αν το δει κανείς μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ σεζόν για τον Κώστα που σαν να μην έφταναν όλα αυτά έγινε πατέρας για 2η φορά.
Ατομικά για να δούμε ανάλογα κατορθώματα στον Επτάστερο πρέπει να πάμε στην εποχή που ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε σαρώσει τα πάντα τη σεζόν 2010-11.
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του Παναθηναϊκού δεν έκανε κάποιος παίκτης ΤΟΣΟ εμφατική σεζόν και ΤΟΣΟ πολύ την διαφορά στην ομάδα του.
Ο αθλητής γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ώστε να διατηρεί το σώμα του και την φυσική κατάσταση σε υψηλό επίπεδο ώστε να επιχειρήσει και φέτος να επαναλάβει τα περσινά.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!