Παναθηναϊκός: Πέρασε εργομετρικά τεστ το πρώτο γκρουπ παικτών (pics)

Αντίστροφα μετράνε στον Παναθηναϊκό AKTOR για την έναρξη της προετοιμασίας με το πρώτο γκρουπ παικτών να περνά από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.

Παναθηναϊκός: Πέρασε εργομετρικά τεστ το πρώτο γκρουπ παικτών (pics)

Οι Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ πέρασαν από τα εργομετρικά τεστ και πλέον, είναι έτοιμοι να σηκώσουν μανίκια για την έναρξη της προετοιμασίας.

«Η νέα σεζόν ξεκινά για τους αθλητές του Παναθηναϊκού AKTOR. Το πρώτο γκρουπ των πρασίνων υποβλήθηκε στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, στο @filoktitis_blocks_rehab, με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο, περνώντας όλα τα απαραίτητα τεστ!», σημείωσε χαρακτηριστικά η πράσινη ΚΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως ο Λορέντζο Μπράουν έφτασε σήμερα (28/8) στην Ελλάδα, ενώ επιπλέον άδεια έχουν ζητήσει οι Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν.

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr