Πράσινη Παράνοια για την πρόκριση σε απόδοση 100!

Πάθος για την πρόκριση, γεμάτο ΟΑΚΑ και απόδοση στον… Θεό για το χρυσό ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Λανς

Πάθος για την πρόκριση! Η ομάδα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού διψούν για την είσοδο στη League Phase του Conference League εις βάρος της Λάνς.

 

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Λανς

 

Το ΟΑΚΑ θα κοχλάζει την Πέμπτη το βράδυ με στόχο την ανατροπή του σκορ (1-2) που θα οδηγήσει σε πρόκριση και θα δώσει όραμα για νέες σπουδαίες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο παραδέχθηκε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ότι «είχαμε στο μυαλό μας στο παιχνίδι με τη Λανς» και πλέον περιμένει από τους παίχτες του να μην φοβηθούν την γαλλική ομάδα.

Το «τριφύλλι» θα κληθεί να παίξει επιθετικά και σε συνδυασμό με την ορμή που θα δώσουν οι 50.000 και πλέον φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει να στριμώξει στα σχοινιά τους Γάλλους. Απόδοση 2.10 να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός.

 

Ο Φώτης Ιωαννίδης κόντρα στον Λεβαδειακό πήρε ανάσες, ενώ με το γκολ που πέτυχε στη Γαλλία κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό στο κόλπο της πρόκρισης. Και τι γκολ! Ο Έλληνας επιθετικός απέδειξε ότι δεν βλέπει κανέναν και ήδη το τέρμα του μπήκε στα φετινά highlights της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο Ιωαννίδης αναμφισβήτητα θα ταλαιπωρήσει την άμυνα των Γάλλων και είναι ικανός να τους στείλει από τον παράδεισο του 2-1 στην κόλαση του αποκλεισμού. Anytime σκόρερ Ιωαννίδης σε απόδοση 2.90.

 

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με τον Άγιαξ στην Ολλανδία ότι στηρίζει πολλά στη διαχείριση της αναμέτρησης και θα χρειαστεί το «μηδέν» στην άμυνα. Με νίκη με ένα γκολ διαφορά οι «πράσινοι» θα οδηγήσουν το ματς με τη Λανς στην παράταση και με δεδομένο ότι ο Αλόνσο θα παίξει με συνταγή Άμστερνταμ ψήνεται νέο «θρίλερ» στο ΟΑΚΑ. Απόδοση 7.00 να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι.  

 

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Λανς

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr