Γκρεμίζει το ΟΑΚΑ η πρόκριση της Πάναθας: Πληρώνει 100 απόδοση!

Τρελάθηκαν οι στοιχηματικές! Σε τρελή απόδοση η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Λανς!

Γκρεμίζει το ΟΑΚΑ η πρόκριση της Πάναθας: Πληρώνει 100!

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Λανς στο «καυτό» και καταπράσινο ΟΑΚΑ (21:00) για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να προκριθεί στη League Phase του Conference League!

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Λανς

 

Τώρα ή ποτέ για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται τη Λανς στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Γάλλων στον πρώτο αγώνα των Playoffs και θέλει να φέρει τούμπα τα δεδομένα για να είναι εκείνος που θα πανηγυρίσει την πρόκριση στη League Phase του Conference League, φτάνοντας για δεύτερη σερί σεζόν σε ευρωπαϊκό όμιλο!

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο βρέθηκε από νωρίς σε μειονεκτική θέση στην έδρα της Λανς, αλλά με το εκπληκτικό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη που πέρασε τους πάντες και τα πάντα πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μείωσε σε 2-1 και πλέον όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση!

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Λανς

 

Οι «πράσινοι» θέλουν νίκη με ένα γκολ διαφορά για να στείλουν την υπόθεση πρόκριση στην παράταση και με 2+ γκολ για να θριαμβεύσουν από την κανονική διάρκεια, με τον κόσμο να είναι σύμμαχος στη μεγάλη προσπάθεια εξαφανίζοντας τα εισιτήρια της ρεβάνς!

Η συσπείρωση χτυπάει… πράσινο, με την ΠΑΕ να ορίζει γενική είσοδο στα 10 ευρώ και το ΟΑΚΑ είναι έτοιμο να ζήσει μεγάλες στιγμές για άλλη μια φορά σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας, αποτελώντας την έξτρα ώθηση ώστε μαζί με τους παίκτες του Αλόνσο να φτάσουν στην πρόκριση στη League Phase, που είναι στην εξωπραγματική απόδοση 100 στη Novibet!


ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣXΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr