Νέο σοκ με Φαλ στον Ολυμπιακό!

Μεγαλύτερο είναι, απ’ αυτό που αρχικά φαινόταν, το πρόβλημα του Μουσταφά Φαλ με τον Ολυμπιακό να εξετάζει ακόμα και τη λύση του χειρουργείου.

Σοκ στον Ολυμπιακό: Χάνει τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό ο Μουστάφα Φαλ

Ο Μουσταφά Φαλ είχε τραυματιστεί από την περασμένη σεζόν με αποτέλεσμα μάλιστα να χάσει και τους τελικούς της Stoiximan Basket League μπαίνοντας σε διαδικασία αποκατάστασης.

Ωστόσο τα νέα για τον Ολυμπιακό και τον ίδιο δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά, καθώς ο Γάλλος σέντερ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα και πλέον σύμφωνα με τη «Livesport» στο τραπέζι πέφτει ακόμα και το χειρουργείο από πλευράς Πειραιωτών.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Μουσταφά Φαλ προχωρήσει στη λύση του χειρουργείου, τότε θα χρειαστεί να μείνει εκτός παρκέ για ένα διάστημα 4 έως 5 μηνών με το σοκ να είναι μεγάλο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr