Παναθηναϊκός: Η νέα... «μεταγραφή» Αταμάν θα έχει και... γλυκό!

Το Τριφύλλι έχει ένα πλούσιο ρόστερ ενόψει της σεζόν 2024-25 το οποίο καλείται να εκμεταλλευθεί στο έπακρον ούτως ώστε να επιτύχει, εκ νέου, τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη αλλαγή φέτος στις μεταγραφές

Ο Εργκίν Αταμάν έχει σχεδιάσει με τέτοιον τρόπο το ρόστερ ώστε ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο και ο χρόνος συμμετοχής να μοιράζεται εξίσου, δίνοντας φέτος την ευκαιρία σε όλη την ομάδα.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ αναμένεται να ενεργοποιηθεί, ως μια… εσωτερική «μεταγραφή» για τον Επτάστερο με μεγαλύτερο ρόλο από τον περσινό όντας ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά prospect.

Ο 19χρονος θα πάρει αρκετό χρόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα δίνοντας ανάσες στους Χουάντσο και Μήτογλου, με απώτερο σκοπό να πάρει την εμπειρία και να «πατήσει στα πόδια του» ώστε στη συνέχεια να… εκτοξευτεί.

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πολύ στο εν λόγω πρότζεκτ, βάζοντάς το ως προτεραιότητα με ορίζοντα με το μέλλον και φυσικά την προοπτική του NBA, από το οποίο τον έχουν ήδη στα ραντάρ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr