Τόμασον: «Ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό πριν την κόκκινη»
Δηλώσεις για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Αντριάν Τόμασον μετά τη μάχη με τη Μπρεστ στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Τα πάω πολύ καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αναφορικά με τον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν ένας πολύ έντονος αγώνας με διάφορα στάδια μέσα στο ματς.
Πριν την κόκκινη κάρτα, νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι από την ελληνική ομάδα.
Στη συνέχεια, για 70 λεπτά με δέκα παίκτες εναντίον έντεκα, έπρεπε να καταβάλουμε περισσότερη προσπάθεια και να παλέψουμε τόσο για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ όσο και για να διατηρήσουμε το προβάδισμα στο τέλος του αγώνα.
Ήταν ένας ευρωπαϊκός αγώνας, με πολλή ποιότητα, ένταση και ενέργεια. Αλλά προετοιμαστήκαμε καλά για έξι με επτά εβδομάδες στη μέση του καλοκαιριού για να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους αγώνες, και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Δέχομαι ότι κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού δεν κάνει, αλλά...» (vid)
- Κατσαρός: «Βόμβες» και σκληρά λόγια για παίκτες του Παναθηναϊκού (vid)
- Πανούτσος: "Τόσες μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός - Ταμπόρδα στον Λεβαδειακό"
- Κουτσιαύτης: «Διαφώνησε» με Βαρούχα για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 (vid)
- Βαθμολογία Superleague: Τεράστιος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό