Τόμασον: «Ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό πριν την κόκκινη»
Δηλώσεις για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Αντριάν Τόμασον μετά τη μάχη με τη Μπρεστ στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Τα πάω πολύ καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αναφορικά με τον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν ένας πολύ έντονος αγώνας με διάφορα στάδια μέσα στο ματς.
Πριν την κόκκινη κάρτα, νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι από την ελληνική ομάδα.
Στη συνέχεια, για 70 λεπτά με δέκα παίκτες εναντίον έντεκα, έπρεπε να καταβάλουμε περισσότερη προσπάθεια και να παλέψουμε τόσο για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ όσο και για να διατηρήσουμε το προβάδισμα στο τέλος του αγώνα.
Ήταν ένας ευρωπαϊκός αγώνας, με πολλή ποιότητα, ένταση και ενέργεια. Αλλά προετοιμαστήκαμε καλά για έξι με επτά εβδομάδες στη μέση του καλοκαιριού για να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους αγώνες, και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)