Τόμασον: «Ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό πριν την κόκκινη»

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Αντριάν Τόμασον μετά τη μάχη με τη Μπρεστ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Τόμασον: «Ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό πριν την κόκκινη»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα πάω πολύ καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αναφορικά με τον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν ένας πολύ έντονος αγώνας με διάφορα στάδια μέσα στο ματς.

Πριν την κόκκινη κάρτα, νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι από την ελληνική ομάδα.

Στη συνέχεια, για 70 λεπτά με δέκα παίκτες εναντίον έντεκα, έπρεπε να καταβάλουμε περισσότερη προσπάθεια και να παλέψουμε τόσο για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ όσο και για να διατηρήσουμε το προβάδισμα στο τέλος του αγώνα.

Ήταν ένας ευρωπαϊκός αγώνας, με πολλή ποιότητα, ένταση και ενέργεια. Αλλά προετοιμαστήκαμε καλά για έξι με επτά εβδομάδες στη μέση του καλοκαιριού για να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους αγώνες, και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr