Παναθηναϊκός: «Τρομάζει» ο νέος Επτάστερος!
Όποιος δεν είναι τυφλωμένος από αγιάτρευτο οπαδισμό βλέπει ότι και τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για το πρωτάθλημα αλλά και για την Ευρωλίγκα.
Ειδικά τώρα που (όπως όλα δείχνουν) το κλαμπ έπαψε να είναι το…πειραματόζωο της διοργάνωσης του Ζόρντι Μπερτομέου, πλήρωσε ακριβά το τριφύλλι την κόντρα στο Καταλανού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Όχι ότι πέρσι ήταν όλα ρόδινα!
Η διοίκηση αντιμετώπισε με προβληματισμό κακές διαιτησίες που είχε σε κάμποσα ματς, μάλιστα είχε φτάσει ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα να εγκαλείται από μεγάλη μερίδα οπαδών, ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά είδωλα του συλλόγου.
Όσο περνούσαν οι μήνες ο σύλλογος έκανε κάτι απλό: χωρίς να αμελήσει την επιθετική του ρητορική απέναντι στον νο1 της διοργάνωσης για τα κακώς κείμενα, απέναντι σε ρέφερι που προσπάθησαν να παίξουν παιχνίδια στις πλάτες του, πάνω απ΄ όλα επικεντρώθηκε στο μπάσκετ, στο πως θα γίνει καλύτερος, πως θα αναδείξει την ποιοτική διαφορά που του έδιναν τα γκαρντ του κι ο ασύγκριτος Ματίας Λεσόρ.
Επειδή ο Επτάστερος είναι τεράστιος οργανισμός αυτή η επιλογή του δημιούργησε τη σημερινή διαφορά από τους υπόλοιπους.
Ο ιδιοκτήτης σταμάτησε να ασχολείται με ανθρώπους που είναι απολιθώματα μιας εποχής που τελείωσε (Μπερτομέου), στήριξε τον προπονητή και την ομάδα του στα δύσκολα και δικαιώθηκε.
Δουλεύοντας ως σύγχρονη εταιρεία στο τέλος ο Παναθηναϊκός ανάγκασε τους οπαδούς των αντιπάλων να συγκρίνουν τις δικές τους ομάδες με αυτόν.
Ήταν από την άνοιξη και μετά σαν να βλέπαμε ομάδα από το …υπερπέραν, που έκανε πράγματα που στην Ελλάδα αγνοούνται, αφού επικεντρώθηκε στο μπάσκετ και όχι στην “προστασία”, στην επικοινωνία, στις καλές σχέσεις με την ομοσπονδία, με τους ρέφερι κτλ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»