Έλενα Κρεμλίδου: «Μου την έχει πέσει NBAer - Έχω πάρει και 5.000 ευρώ από χορηγία» (vid)

Η Έλενα Κρεμλίδου συμμετείχε στην εβδομαδιαία διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» και αποκάλυψε το φλερτ που είχε από γνωστό αθλητή του NBA και όχι μόνο.

Έλενα Κρεμλίδου: «Μου την έχει πέσει NBAer - Έχω πάρει και 5.000 ευρώ από χορηγία» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το επάγγελμα του Influencer: «Η κάθε δουλειά έχει τις δυσκολίες της. Είμαι της άποψης ότι σε αυτή τη ζωή επιλέγεις σε ποια δυσκολία θα καταπιαστείς.

Δεν ξέρω αν έχει σημασία να εξηγήσεις κάτι σε ανθρώπους που δεν θέλουν να καταλάβουν. Αν θέλουν να καταλάβουν ας μου στείλουν ένα μήνυμα να τους πω τι κάνω κάθε μέρα.

Υπάρχει ένας πελάτης που σου ζητάει να διαφημίσεις κάτι. Υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία. Υπάρχει μια μάρκετινγκ στρατηγική που καλείται να την κάνει ένας άνθρωπος.

Δεν είναι μια δουλειά που πρέπει να κάνεις. Όποιος το θεωρεί τόσο εύκολο, ας έρθει να το κάνει. Είναι εύκολο να κράξεις. Για να είναι εύκολο για μένα, σημαίνει ότι έχω δουλέψει.»

Για τον Αραούχο και τα εσώρουχα: «Μήπως τα έχω με τον Αραούχο; Μήπως παντρευόμαστε τον Οκτώβρη;»

Ένα celebrity που αντιπαθεί: «Δεν συμπαθώ τον Hayate. Δεν τον μισώ. Απλά δεν τον συμπαθώ.»

Για τον πιο διάσημο celebrity που έχει δεχτεί πέσιμο: «Δεν μπορώ να πω το όνομά του, αλλά είναι στην Αμερική και παίζει μπάσκετ. Τον ξέρουν και στην Ελλάδα.»

Περισσότερα λεφτά από χορηγία: «Ήταν πολλά μαζί. 5.000 ευρώ. Ήταν πακέτο, όχι μια φωτογραφία.»

Για τα λεφτά στο Survivor: «Τότε οι Μαχητές έλεγαν για 500 ευρώ. Είπα πως δεν θα το κάνω. Μου είπαν ότι θα πάρω 1.000 ευρώ. Μετά συνειδητοποίησα ότι όλοι έπαιρναν 1.000 ευρώ.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr