Παναθηναϊκός: Μεταγραφάρα που εκτοξεύει τον Επτάστερο!

Ο Ομέρ Γιουρτσέβεν είναι ο εκλεκτός του Εργκίν Αταμάν, μακάρι ο ψηλός να εξελιχθεί σε νέα περίπτωση Τζέριαν Γκραντ που ήρθε καθ΄υπόδειξη του κόουτς από την γειτονική χώρα και μέσα σε μια σεζόν εκτόξευσε την αξία και το brand του.

Αποκάλυψη Αταμάν: «Θέλει Γιουρτσεβέν ο Παναθηναϊκός»

Ο ψηλός μοιάζει με τον Ολεκ Μπαλτσερόφσκι στις επιθετικές κινήσεις, σίγουρα θα είπε και ο Κώστας Σλούκας κάποια καλή κουβέντα αφού με το παιδί υπήρξαν συμπαίκτες στη Φενέρ.

Διαβάζουμε ότι ο Ομέρ έχει βελτιώσει σημαντικά το παιχνίδι του μέσα στη ρακέτα, είναι σημαντικό ο αναπληρωματικός ψηλός να μπορεί να σκοράρει με συνέπεια, το αναφέρουμε επειδή Λεσόρ/Αντετοκούνμπο χάνουν βολές με τη σέσουλα, συν ότι ο Κώστας δεν είναι αξιόπιστος επιθετικά.

Ο κύριος στόχος του Αταμάν είναι να έχει ψηλό που να μπορεί να σουτάρει από μακριά και από μέση απόσταση, να παίζει πικ εν ποπ και να εκτελεί σποτ σουτ. Αυτό μπορεί να “ανοίξει” το γήπεδο και να δημιουργήσει κενά στην αντίπαλη άμυνα.

Μαζί με τον Λεσόρ, ο Γιουρτσέβεν μπορεί να δημιουργήσει καλό δίδυμο, όπου ο Γάλλος θα προσφέρει ενέργεια, μούσκουλα και κινητικότητα, ενώ ο Τούρκος επιθετική ποικιλία και ριμπάουντ, τομέας στον οποίο πέρσι ο πρωταθλητής πόνεσε αρκετά.

Καλό επίσης ότι ο αθλητής μιλά την ίδια γλώσσα με τον κόουτς, θα τον βοηθήσει στην πιο άμεση προσαρμογή του. Τα υπόλοιπα στο παρκέ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr