Νέα Δημοκρατία για Παππά: «Κύριε Κασσελάκη, θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας;»

Δεν άλλαξε στάση η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τον Νίκο Παππά ύστερα και από το νέο επεξηγηματικό βίντεο του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε εκ νέου την αποπομπή του από το κόμμα.

Νέα Δημοκρατία για Παππά: «Κύριε Κασσελάκη, θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας;»

Την αποπομπή του Νίκου Παππά τον οποίο κατηγορεί για «άθλιες διαδικτυακές επιθέσεις», ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν από την πλευρά της ΝΔ:

«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς σε νέο βίντεό του, όχι μόνο δεν δείχνει την παραμικρή μεταμέλεια για τις άθλιες διαδικτυακές του επιθέσεις αλλά επιμένει σε αυτές, λέγοντας με περίσσιο θράσσος ότι θα τις συνεχίσει», ανέφερε ο Νίκος Ρωμανός σχετικά με νεότερη ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Παππάς επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος του υποκόσμου και όχι ως εκπρόσωπος των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως επιβάλλει η θέση του», συνεχίζει και καταλήγει:

«Κύριε Κασσελάκη δεν μπορείτε να σιωπάτε και να κρύβεστε άλλο. Φτάνει η πλάκα.

Θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας ή θα συνεχίσετε να παρακολουθείτε σιωπηλός τις αποκαλύψεις για τις χυδαίες εκβιαστικές και σεξιστικές επιθέσεις του;»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr