Ανανέωση Λεσόρ: Η πρώτη συζήτηση, η μεγάλη αύξηση και το ΝΒΑ out
Το συμβόλαιο του Ματίας Λεσόρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και ο Παναθηναϊκός ήδη τρέχει τις διαδικασίες ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη.
Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσεις τις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο ενώ έχουν δείξει στον Λεσόρ πόσο πολύ τον θέλουν στην ομάδα.
Αυτό αποδεικνύει και το συμβόλαιο που προσφέρει στον Γάλλο σέντερ ο Παναθηναϊκός καθώς του προσφέρει αυξημένες αποδοχές από φέτος, σε σχέση με τα 1,8 εκατ. ευρώ που έχει να πάρει και σημαντικά μπόνους.
Από την πλευρά του ο Λεσόρ έχει δηλώσει πως προτιμά την EuroLeague από το NBA όμως ξέρει ότι είναι σε μια ηλικία (κλείνει τα 29) που δεν θα έχει άλλη ευκαιρία.
Οπότε είναι λογικό να το σκέφτεται και να συζητά την ύπαρξη ενός NBA out στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο προς το παρόν.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει δήλωση πρωταθλητισμού» - Το στοιχείο που εντυπωσίασε
- Κατσαρός: «Για μένα υπάρχει ένας αθόρυβος πρωταγωνιστής - Βιαζόμαστε να κρίνουμε»
- Βαϊμάκης: «Από τα “ο Καμαρά είναι άχρηστος”, “ο Πένια κοντός”, φτάνουμε στο σήμερα»
- «Τελείωσε» τις αστειότητες η Λαμπαδαρίου: Η κρίσιμη φάση πριν το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ
- Νίστρουπ στη συν. Τύπου: «Έξυπνη η απόφαση για Καμαρά» - Τι είπε για φάουλ σε Κάνγκουα και... πέναλτι