Πλεύρης για Παππά: «Τέτοιος χαρακτήρας ήταν και στο μπάσκετ - Να ποινικοποιηθεί ο όρος μπάτσος» (vid)

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» αναφέρθηκε στην υβριστική επίθεση του Νίκου Παππά σε αστυνομικό.

Πλεύρης για Παππά: «Τέτοιος χαρακτήρας ήταν και στο μπάσκετ - Να ποινικοποιηθεί ο όρος μπάτσος» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας happy traveller influencer. Θα τον θυμόμαστε για τα Tik Tok, παρά για τις πολιτικές του τοποθετήσεις, όταν αποχωρήσει.

Όσοι έβλεπαν μπάσκετ, ήξεραν τον χαρακτήρα του Νίκου Παππά και ως καλαθοσφαιριστή. Φτάνει σε ένα σημείο προκλητικότητας. Ένας άνθρωπος έρχεται και λέει ”ψόφο σε ότι αγαπάς”. Τι εννοεί; Στα παιδιά του, στους γονείς του; 

Εύχομαι να τελειώσει τη νομική σχολή μετά από 17 χρόνια. Δε γίνεται να προσβάλλεις τους αστυνομικούς αποκαλώντας τους ”μπάτσους”». 

Και συνέχισε: «Η χρησιμοποίηση του όρου “μπάτσος” έχει ξεφύγει. Και με το άνοιγμα της Βουλής θα αναλάβω μία πρωτοβουλία και με άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και από άλλα κόμματα, εάν το επιθυμούν, ώστε πλέον ο όρος “μπάτσος” απευθείας να κινεί αυτόφωρο ποινικό αδίκημα, να μη χρειάζεται κανένας να κάνει μηνυτήρια αναφορά»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr