Κόλπο-γκρόσο: Εκεί ποντάρει ο Αταμάν... 

Ο Eργκίν Αταμάν φέτος θα ποντάρει στην χημεία του πρωταθλητή για να κατακτήσει ξανά τα πρωταθλήματα Ελλάδας και Ευρώπης.

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη και το σχόλιο για το Final Four

Οι ρόλοι είναι πια γνωστοί, όλοι ξέρουν καλά τους συμπαίκτες τους, θα βοηθήσουν τον Μπράουν και τον ψηλό να προσαρμοστούν γρηγορότερα.

Ο μεγάλος στόχος είναι το back to back και φυσικά να πέσει η διοίκηση Λιόλιου από την ΕΟΚ αν και πολύς κόσμος αντιδρά στην στήριξη του συνδυασμού που έχει εντός των κόλπων του, τους Παναγιώτη Φασούλα και Γιώργο Μπόγρη!

Για τον Επτάστερο αγωνιστικά είναι σημαντικό να παραμείνει επιθετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ κι αυτή τη σεζόν.

Ο τρόπος που παίζει κι η φύση του προπονητή του δεν του δίνουν άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει την πεπατημένη. Έχουν πολλά αστέρια οι πράσινοι για να κεφαλαιοποιήσουν στη πραγματικότητα αυτή τους την υπεροχή.

Διαθέτουν αθλητές unmatched (νομίζουμε είναι ο πιο κατάλληλος χαρακτηρισμός αναφορικά με …την ατμόσφαιρα που φέρνουν εντός του γηπέδου Σλούκας, Ναν, Λεσόρ που στη μέρα τους δεν αντιμετωπίζονται) που στην βραδιά τους είναι άγγελοι και δαίμονες μαζί.

Στην εξίσωση μπαίνει και ο Λορένζο Μπράουν που με τον δικό του ιδιαίτερο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο θα αναβαθμίσει το Fast break των πρωταθλητών με στόχο την σάρωση των αντιπάλων.

Ο Αμερικανός θα μπει σε ένα σύνολο με συγκεκριμένες αρχές και θεωρητικά θα είναι ο μόνος που στο ξεκίνημα πρέπει να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού και τα συστήματα από το μηδέν!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr