Σαρπ Αταμάν σε Μπόστον Σέλτικς: «Ελάτε να σας μαδήσει ο Παναθηναϊκός» (pic)

Ο Σαρπ Αταμάν έστειλε νέο μήνυμα προς τους Πρωταθλητές του NBA και την Team USA , δηλώνοντας πως οι πρώτοι θα χρειαστούν να περάσουν από το ΟΑΚΑ, αν θέλουν να θεωρούνται οι καλύτεροι στον κόσμο.

Σαρπ Αταμάν σε Μπόστον Σέλτικς: «Ελάτε να σας μαδήσει ο Παναθηναϊκός» (pic)

Ο γιος του Εργκίν Αταμάν δε διστάζει πουθενά και υπενθύμισε στους Μπόστον Σέλτικς πως έχουν ένα ακόμα εμπόδιο μπροστά τους, προκειμένου να φθάσουν την κορυφή του κόσμου. Τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram:

«Επειδή η Αμερική κέρδισε τις ευρωπαϊκές ομάδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δε σημαίνει ότι κερδίσατε και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πολύ κοντά στο NBA, μόλις νικήσατε παίκτες του NBA που είναι χειρότεροι από εσάς μπροστά στους οπαδούς του NBA. Ελάτε στην Αθήνα να σας μαδήσουμε ένα από τα τέσσερα φύλλα σας, Σέλτικς.»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Instagram Live ανέφερε πως η διεξαγωγή ενός αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς θα χρειαστεί υπερβολικά αρκετό χρόνο, διότι θα χρειαστούν οι εγκρίσεις τόσο από το NBA, όσο και από την Ευρωλίγκα.

Δείτε παρακάτω:

Σαρπ Αταμάν σε Μπόστον Σέλτικς: «Ελάτε να σας μαδήσει ο Παναθηναϊκός» (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr