Νέες πληροφορίες για τον ψηλό που θα πάρει ο Παναθηναϊκός - Οι δυο εναλλακτικές
Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αντρέα Καλτσόνι μοιράστηκε το δικό του ρεπορτάζ για την τελευταία φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο Χ:
“Οι εβδομάδες περνούν και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιλέξει τον τελευταίο παίκτη που θα συμπληρώσει την ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής και θα κάνει τα πάντα για να επαναλάβει την επιτυχία της περσινής σεζόν.
Σε ένα καλοκαίρι που παίκτες όπως ο Βεζένκοβ, ο πρώην παίκτης τους, Βιλντόζα, ο Ντόρσεϊ και ο Κίναν Έβανς έχουν φτάσει στον Πειραιά, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια τελευταία μεταγραφή που θα αναστατώσει την αγορά για άλλη μία φορά. Προφανώς, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ΝΒΑ.
Ο Αταμάν περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία, αλλά γνωρίζει ότι ο Ματίας Λεσόρ δεν θα μπορεί να παίξει τόσο πολύ την επόμενη σεζόν.
Δύο καταστάσεις: α) έρχεται ένας πάουερ φόργουορντ και ο Μήτογλου μεταφέρεται στον ρόλο του σέντερ, β) έρχεται ο σέντερ και ο Μήτογλου παραμένει στο 4 με τον Χουάντσο.”
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 13 ελεύθεροι σε στυλ Νίστρουπ για την άμυνα
- "Κλεισμένος" από τον Παναθηναϊκό ο Ράστοντερ, μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα»
- Παναθηναϊκός: Ποια παιχνίδια θα δείχνει το νέο Panathinaikos TV
- Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού για Καμαρά
- Η αλήθεια για Λάρκιν: Πότε ρώτησε ο Παναθηναϊκός, τι ισχύει σήμερα