Παναθηναϊκός: Στα Ανώγεια το έβδομο ευρωπαϊκό του Τριφυλλιού (pic)

Στα Ανώγεια θα βρεθούν οι κούπες του Παναθηναϊκού το διήμερο 17-18 Αυγούστου σε επετειακό τουρνουά 3on3 με καλεσμένο τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Παναθηναϊκός: Στα Ανώγεια το έβδομο ευρωπαϊκό του Τριφυλλιού (pic)

Στην Κρήτη θα ταξιδέψουν οι δυο κούπες του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα το διήμερο 17-18 Αυγούστου ο Δήμος Ανωγείων διοργανώνει ένα επετειακό τουρνουά 3on3 με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, για τους φίλους του μπάσκετ για τα 80 χρόνια από το ολοκαύτωμα.

Η εκδήλωση θα έχει και έντονο άρωμα… του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αφού εκεί θα βρεθούν και οι κούπες της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, από τις φετινές κατακτήσεις της Basket League και της Euroleague, ενώ καλεσμένος θα είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο το οποίο θα εγκατασταθεί στην εμβληματική πλατεία Αρμί, κάτω από το Δημαρχείο, όπου δεσπόζει το Μνημείο των τριών Ολοκαυτωμάτων των Ανωγείων (1822, 1967, 1944).

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Στα Ανώγεια το έβδομο ευρωπαϊκό του Τριφυλλιού (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr