Γιαννακόπουλος: Αποκάλυψη για ανανέωση Λεσόρ και ΝΒΑ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν σχετικά με την ανανέωση του Ματίας Λεσόρ στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Γιαννακόπουλος: Αποκάλυψη για ανανέωση Λεσόρ και ΝΒΑ!

Ο Ματίας Λεσόρ άναψε… φωτιές στο «Χ» προ ολίγων ημερών σε συζήτηση με τον Γιαμπουσέλε, τονίζοντας πως το επόμενο καλοκαίρι θα είναι free agent.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ανησύχησαν με τη συγκεκριμένη ατάκα του Γάλλου σέντερ και ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ δέχτηκε ερωτήσεις σε live στο Instagram σχετικά με το τι συμβαίνει με την περίπτωση αυτή.

Ο «DPG» απάντησε με ειλικρίνεια: «Προφανώς και θέλουμε να ανανεώσουμε τον Λεσόρ, τον ζητάει όμως και όλο το NBA. Για αυτό κάτσε να δούμε πρώτα…».

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει να χάσει τον Λεσόρ την περίοδο 2024-2025, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ευρώπης δίχως NBA out, όπως έξυπνα φρόντισαν να πράξουν οι «πράσινοι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr