Πρώην «πράσινος» δέχτηκε επίθεση από Κοσοβάρους - Ποιος ο λόγος (pic)
Ένα σχόλιο του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στο Instagram άναψε φωτιές με τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού να δέχεται «πυρά» από Κοσοβάρους οπαδούς.
Σε… περιπέτειες μπήκε ο πρώην ψηλός του Τριφυλλιού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.
Το Μαρούσι αντιμετωπίζει την Πέγια για την προκριματική φάση του FIBA Europe Cup, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να παρουσιάζει το ρόστερ της με μία δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram.
Στο συγκεκριμένο post o Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έγραψε πως το “Κόσοβο και η Μετόχια, είναι Σερβία” για να προκύψει εισβολή Κοσσοβάρων που ήθελαν να δείξουν την αντίδρασή τους στο σχόλιο του Σέρβου σέντερ.
“Το Κόσοβο είναι Αλβανία και θα το δεις όταν έρθεις” έγραψε κάποιος, “ούτε στα όνειρά σου” έγραψε κάποιος άλλος.
Δείτε την επίθεση των Κοσοβάρων στον Ραντούλιτσα:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπούσης σε Βαρδινογιάννη: «Πάρε και εσύ πάλι τον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε ο «Καπετάνιος»
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Ράστοντερ, αφού πουλήσει Σφιντέρσκι ή Πάντοβιτς»
- Μπόγρης: «Περνάει ο Παναθηναϊκός τη Βαλένθια και έγιναν υπερψ@@@δες του πλανήτη – Κανονικός υπερψ@@@ας είναι ο Ολυμπιακός»
- «Στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια θα δούμε πρόσωπα που δεν περιμένουμε να δούμε»
- Βίντεο: Ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το ξενοδοχείο της Βαλένθια
