«Πολλά χρήματα ο Παναθηναϊκός - Γι’ αυτό θέλει ο Γιουρτσεβέν»

Ο Εργκίν Αταμάν έβαλε… φωτιά στις τάξεις των φιλάθλων του Τριφυλλιού, δηλώνοντας ανοικτά ότι ο Επτάστερος έχει στα ραντάρ του τον Τούρκο σέντερ για παρτενέρ του Ματίας Λεσόρ στη θέση «5».

Αποκάλυψη Αταμάν: «Θέλει Γιουρτσεβέν ο Παναθηναϊκός»

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού για να συμπληρώσει τη θέση του σέντερ με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΚΑΕ να εξετάζουν ενδελεχώς την περίπτωσή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς για τον 26χρονο στο Sportdog:

«Από τους free agent του ΝΒΑ και γενικά από τους διαθέσιμους παίκτες της αγοράς, ο Γιουρτσεβέν είναι αυτός που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Αταμάν:

Δηλαδή είναι παιδί που μπορεί να παίξει και πιν εν ρολ, να μπορεί να παίξει κάτω από το καλάθι και να μπορεί να σουτάρει και την μπάλα.

Είναι πολύ καλός ριμπάουντερ. Δεν είναι παιδί που θα απαιτήσει χρόνο συμμετοχής, ο προπονητής δεν θέλει να κεπαλώσει τους άλλους, τον Μήτογλου, τον Χουάντσο, τον Λεσόρ που και του χρονου θέλει να παίζει πάνω από 30 λεπτά. Άρα ταιριάζει και στους χρόνους που έχει θέσει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr