Υποκλίθηκε στον Παναθηναϊκό για Καλλιμάρμαρο η Ευρωλίγκα: «Το πιο καυτό εισιτήριο!» (pic)

Η Ευρωλίγκα έκανε ανάρτηση για το φετινό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο και ρώτησε τους ακόλουθούς της αν πρόλαβαν να βγάλουν εισιτήριο για το φετινό φιλικό τουρνουά.

Παναθηναϊκός: Τα δύο «μπαμ» πίσω από τις δηλώσεις Αταμάν!

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής με αφορμή τη διοργάνωση του «Παύλος Γιαννακόπουλος» σε ανοικτό χώρο και συγκεκριμένα, στο Καλλιμάρμαρο με φόντο τον Παρθενώνα.

Το Τριφύλλι σημείωσε το μεγαλύτερο sold out των τελευταίων δεκαετιών και θα φιλοξενήσει παραπάνω από 35.000 θεατές στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε μια μοναδική εκδήλωση.

Για αυτό το λόγο, οι «πράσινοι» έχουν επενδύσει ήδη παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου το φετινό «Παύλος Γιαννακόπουλος» να κλέψει την παράσταση, καθώς το event θα «ταξιδέψει» σε όλο τον πλανήτη.

Η Ευρωλίγκα προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στα social media: «Το πιο καυτό εισιτήριο στην πόλη. Ποιος κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Παύλος Γιαννακόπουλος σε αυτή την εξαιρετική τοποθεσία;»

Αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός έχει σαρώσει σε όλους τους τομείς κι όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ ανακαινίζεται το «σπίτι» του, το ΟΑΚΑ σε μια επένδυση… οκτώ ψηφίων.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr