Σαρπ Αταμάν: «Λεσόρ, Κορντινιέ, Γιαμπουσελέ να παίξετε του χρόνου στον Παναθηναϊκό»

Ο Σαρπ Αταμάν προέτρεψε τους Ματίας Λεσόρ, Γκερσόν Γιαμπουσελέ και Ισάια Κορντινιέ να παίξουν του χρόνου μαζί στον Παναθηναϊκό.

Σαρπ Αταμάν: «Λεσόρ, Κορντινιέ, Γιαμπουσελέ να παίξετε του χρόνου στον Παναθηναϊκό»

Για μία ακόμη φορά ο γιος του Εργκίν Αταμάν, Σαρπ, ήταν επικός στις αντιδράσεις του, καθώς με αφορμή την είδηση που είχε προκύψει από τους Λεσόρ-Γιαμπουσελέ και το NBA, αποφάσισε να τους προτείνει μια νέα ιδέα.

Συγκεκριμένα Ματίας Λεσόρ και Γκερσόν Γιαμπουσελέ είχαν έναν διάλογο μέσα από τα social media με αφορμή το μέλλον τους, αλλά και την προοπτική του NBA με τον σέντερ του Παναθηναϊκού μάλιστα να αναφέρει στη συζήτηση και τον Ισάια Κορντινιέ.

Μόλις, λοιπόν, ο Σαρπ Αταμάν έμαθε ότι ο σέντερ του Τριφυλλιού ανέφερε ότι του χρόνου θα είναι ελεύθερος μαζί με τους άλλους δύο παίκτες, πήρε την κατάσταση στα χέρια του κι αποφάσισε να προτείνει μια λύση σε όλους.

Συγκεκριμένα ο γιος του προπονητή του Τριφυλλιού έγραψε στο στόρι του: «Έχω μια καλύτερη ιδέα. Γιατί εσείς οι τρεις δεν παίζετε του χρόνου στον Παναθηναϊκό.

Δείτε την εικόνα:

Σαρπ Αταμάν: «Λεσόρ, Κορντινιέ, Γιαμπουσελέ να παίξετε του χρόνου στον Παναθηναϊκό»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr