Παναθηναϊκός: Αποθεώθηκε από συγγενείς και φίλους ο Καλαϊτζάκης στην Κρήτη

Συγγενείς και φίλοι καλωσόρισαν με θέρμη τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στην Κρήτη μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά στο μπάσκετ.

Παναθηναϊκός: Αποθεώθηκε από συγγενείς και φίλους ο Καλαϊτζάκης στην Κρήτη

Στην αγαπημένη του Κρήτη επέστρεψε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την Εθνική μπάσκετ.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού περνάει μια περίοδο ξεκούρασης μετά το Ολυμπιακό Τουρνουά προτού ριχτεί ξανά στη σκληρή δουλειά ενόψει της νέας και εξίσου απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη με το τριφύλλι.

Ο Κρητικός διεθνής παίκτης βρίσκεται στη Μίλατο, στο πλευρό της οικογένειάς του και μάλιστα γνώρισε την αποθέωση κατά την άφιξή του.

Συγγενείς και φίλοι του ετοίμασαν μέχρι και πανό καλωσορίσματος, μέσα σε ένα συγκινητικό κλίμα που αποτύπωσε την υπερηφάνεια για το καμάρι τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr