Σάλος με σχολιαστή και Λεσόρ: Η αναφορά και η απολογία του

Απίστευτη γκάφα έκανε την ώρα της απονομής ο σχολιαστής του NBC, Μάικ Τιρίκο, ο οποίος μπέρδεψε τη σημαία που είχε στους ώμους του ο Ματίας Λεσόρ.

Σάλος με σχολιαστή και Λεσόρ: Η αναφορά και η απολογία του

Η εθνική Γαλλίας τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας από την Αμερική στον τελικό της διοργάνωσης.

Μάλιστα την ώρα της απονομής ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ ανέβηκε στο βάθρο φορώντας στους ώμους του, τη σημαία της Μαρτινίκας που είναι η γενέτειρά του.

Ωστόσο ο σχολιαστής του NBC, Μάικ Τιρίκο μπέρδεψε τις σημαίες και νόμιζε πως ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού είχε αυτή της Παλαιστίνης και έκανε μια πολιτική «δήλωση».

Στην πορεία κι επειδή δημιουργήθηκε μεγάλος σάλος μετά το συμβάν, ο Αμερικανός δημοσιογράφος απολογήθηκε, λέγοντας: «Αναγνωρίζω και έσπευσα να διορθώσω το συντομότερο δυνατό το λάθος μου, που μπέρδεψα τη σημαία της Μαρτινίκας με αυτή της Παλαιστίνης. Είναι παρόμοιες, αλλά προφανώς διαφέρουν και αυτό είναι κάτι σημαντικό για όσους τους αφορά. Απολογούμαι για το λάθος μου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr