Παναθηναϊκός: «Ασημένιος» ο Λεσόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τα στατιστικά στον τελικό
Ο Ματίας Λεσόρ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες (87-98) έπειτα από την ήττα της Γαλλίας στον τελικό από τις ΗΠΑ.
Οι Γάλλοι άγγιξαν το θαύμα στην 4η περίοδο, αλλά οι Αμερικανοί ήταν αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν το χρυσό μετάλλιο.
Με τέσσερα τρίποντα στο φινάλε ο Στεφ Κάρι «τελείωσε» τον τελικό και ανακηρύχτηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
Έτσι, το μεγάλο φαβορί του τουρνουά επιβεβαιώθηκε και η dream team της USA πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΜεγάλη επιτυχία κατέγραψαν και οι φιναλίστ και φυσικά ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ, ο οποίος μετά την Ευρωλίγκα και το Πρωτάθλημα θα βάλει στην τροπαιοθήκη του και ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ο.Α.
Σε 10′ ο Λεσόρ σημείωσε 5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πού απευθύνονταν οι αιχμές Χέιζ-Ντέιβις - «Κάπως το έχει πάρει βαριά»
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η κίνηση με νόημα στη διαμάχη Βίσση – Καρβέλα
- «Φωτιά» το T-Center: Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Φενέρ
- «Παναθηναϊκός και Μπριζ για Μιχαηλίδη – Τι ισχύει με το συμβόλαιό του»
- Παναθηναϊκός: Το πανέξυπνο τρικ του Ομπράντοβιτς που «έσπασε» την πίεση της Φενέρ (vid)