Γιαννακόπουλος: Δύσκολο δίμηνο για τον Φρι - Τα νεότερα για την υγεία του (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε νέα ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Φρι.

Γιαννακόπουλος: Δύσκολο δίμηνο για τον Φρι - Τα νεότερα για την υγεία του (vid)

Το καλοκαίρι του «DPG» μετά από μια ονειρική σεζόν του Παναθηναϊκού AKTOR στο μπάσκετ, είχε και την άλλη όψη του νομίσματος, καθώς το αγαπημένο κατοικίδιό του περνάει τη δική του περιπέτεια.

Την πρώτη μέρα του Αυγούστου ο Φρι εξαφανίστηκε και από τις κάμερες ελέγχου της περιοχής διαπιστώθηκε πως ένα ακριβό όχημα τον χτύπησε στο δρόμο.

Ο… υπεύθυνος για τις μεταγραφές του «Επτάστερου» εντοπίστηκε εν τέλει, ωστόσο, η κατάστασή του δεν ήταν και η καλύτερη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8) ο DPG έδωσε ένα update σχετικά με τον αγαπημένο του γάτο:

«Έτσι και ο Φρι τη βγάλει καθαρή και το περάσει όλο αυτό που έχει να περάσει το επόμενο δίμηνο και τον έχω στο Σούνιο, σου ορκίζομαι πως θα ανέβω από την καφετέρια μέχρι το Ναό του Ποσειδώνα περπατώντας ανάποδα με τα χέρια, όλα τα σκαλοπάτια ένα-ένα, κι ας μου πάρει πέντε χρόνια να το μάθω»

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγάπησε τον Φρι και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του τις τελευταίες μέρες στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr