Παναθηναικος - Αγιαξ στοιχημα: Panathinaikos με Βet Βuilder στο 5.50!

Ο Παναθηναϊκός τα δίνει όλα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League απέναντι στον Άγιαξ!

Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλος στο Conference League αν αποκλειστεί

Σπουδαίο ραντεβού για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ (21:00) στην πρώτη αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με στόχο τις βάσεις πρόκρισης στα Playoffs.

Οι «πράσινοι» του Ντιέγκο Αλόνσο μετά την άνετη πρόκριση με την Μπότεφ θέλουν να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στη League Stage του Europa League έχοντας μπροστά τους ένα σαφώς πιο υψηλό εμπόδιο σε σχέση με τους Βούλγαρους, γνωρίζοντας ήδη πως σε περίπτωση πρόκρισης ο δρόμος για τον όμιλο θα είναι ανοικτός απέναντι σε Γιαγκελόνια ή Μπόντο Γκλιμτ στα Playoffs.

Προσφορά* bet builder για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ!

Οι δύο νίκες και κυρίως το 0-4 στο Πλόβντιβ (μετά το 2-1 με τα αμυντικά λάθη στο ΟΑΚΑ) έχει αφήσει υποσχέσεις, με το «τριφύλλι» να θέλει να επιβεβαιώσει την πρόοδο όσο κυλούν προπονήσεις και επίσημα ματς και να πετύχει μια μεγάλη πρόκριση όπως έκανε πέρυσι απέναντι στη Μαρσέιγ στα προκριματικά του Champions League.

Ασφαλώς και η μονομαχία με τον Άγιαξ ξυπνά μνήμες του ένδοξου ευρωπαϊκού παρελθόντος της ομάδας (τελικός 1971 στο Wembley και ημιτελικοί του 1996 στο Champions League) αλλά ζητούμενο είναι να έρθει η επιτυχία στο… σήμερα και το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ που θα θυμίζει κάτι από τα παλιά με αρκετό κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει τη νίκη για να έχει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Άμστερνταμ τον 15αύγουστο απέναντι σε έναν Αίαντα που είναι παραδοσιακή δύναμη αλλά σίγουρα δεν είναι το μεγαθήριο που φοβίζει και βρίσκεται επίσης εν μέσω αλλαγών με νέο προπονητή (Φραντσέσκο Φαριόλι). Η νίκη του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ είναι σε απόδοση 2.25.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά, κάτι που έκαναν και στα δύο ματς με την Μπότεφ, αμφότερα με τον Γερεμέγεφ (8’ στο ΟΑΚΑ, 6’ στο Πλόβντιβ). Το οωερ 0,5 γκολ του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.91, ενώ στο 2.80 είναι η απόδοση να χριστεί σκόρερ ο φουλ αποτελεσματικός Σουηδός που είχε τρία τέρματα με την Μπότεφ.

Ο συνδυασμός και των τριών επιλογών σε bet builder με απόδοση 5.50!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr