Απίστευτο: Παράτησε το μπάσκετ ως παίκτης ο Κάιλ Γκάι για να γίνει... προπονητής!

Την περσινή σεζόν ξεκίνησε ως «στοίχημα» στον Παναθηναϊκό AKTOR σε μια ιστορική επένδυση των «πρασίνων», ένα χρόνο αργότερα ο Γκάι αποφάσισε να στραφεί στην προπονητική στην Αμερική.

Πήρε «φωτιά» ο Κάιλ Γκάι με 13 πόντους σε μια περίοδο!

Στα 26 του μόλις χρόνια ο Αμερικανός πρώην γκαρντ της Μπανταλόνα (2022-23), του Παναθηναϊκού (2023) και της Τενερίφης (2024) αποδέχθηκε την πρόταση του κολλεγίου που φοίτησε, το Βιρτζίνια για να γίνει προπονητής και ειδικότερα ειδικός βοηθός ανάπτυξης και εξέλιξης των νεαρών αθλητών.

«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον προπονητή Μπένετ και την Κάρλα Γουίλιαμς που μου εμπιστεύτηκαν την ευκαιρία να επιστρέψω και να ξεκινήσω αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου.

Αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, αλλά γνωρίζοντας πόση αγάπη τρέφω για αυτήν την κουλτούρα και την κοινότητα, ήταν πολύ σαφές για το που πρέπει να βρίσκομαι με την οικογένειά μου.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω αυτή την ομάδα και το Πανεπιστήμιο με όποιον τρόπο χρειαστεί. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που τα παιδιά μου βλέπουν ότι η δουλειά δεν σταματά ποτέ!»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr