Παναθηναϊκός: Μεγάλη η πρόκληση στον Επτάστερο!

Έχουμε περιέργεια μεγάλη να δούμε τι θα σκαρφιστεί φέτος ο…αλχημιστής Εργκίν Αταμάν για να κρατήσει την φλόγα των αθλητών του αναμμένη.

Βόμβα Γιαννακόπουλου με Αταμάν και νέο πολυετές συμβόλαιο: «Πέντε σερί ευρωπαϊκά»

Όταν έχεις χρόνια να πάρεις ένα πρωτάθλημα Ευρώπης και το κυνηγάς σοβαρά η κατάκτηση του γίνεται τόσο μεγάλος στόχος που αν τον πιάσεις, σε αδειάζει υποχρεωτικά.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμέναμε ότι το τριφύλλι θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, μετά το 0-2 του ΟΣΦΠ και τους ρέφερι του Λιόλιου έτοιμους να στηρίξουν όποτε το χρειαστούν. Κι όμως το πέτυχε κι αυτό πάνω που αναλογιζόμασταν ότι οι παίκτες δεν θα είχαν τα αντισώματα να κάνουν τρεις σερί νίκες γιατί προηγουμένως στο Βερολίνο είχαν καταθέσει κάθε ικμάδα των δυνατοτήτων τους για το 7ο.

Ανθρώπινα σταματάς, χαλαρώνεις, αδειάζεις για να χαρείς το απίστευτο κατόρθωμα κι από τη στιγμή που το κάνεις είναι εύκολο να πετάξεις μια χρονιά εντός των τειχών.

Ο Παναθηναϊκός πριν τους τελικούς της Basket League σταμάτησε και κοιτάχθηκε στον καθρέφτη, είδε πόσο ωραίος έγινε, καμάρωσε και χαμογέλασε, περίμενε το χειροκρότημα του κοινού για την ομορφιά του, αλλά δεν άκουσε τίποτα. Και πάνω που βρέθηκε στο τσακ να χάσει τρίτο σερί πρωτάθλημα, φούντωσε μέσα του η θέληση να συνεχίσει να κερδίζει. Θα καταφέρει ο Τούρκος να εξυψώσει το κίνητρο των αθλητών του για το repeat;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr