Κατεβαίνει ως ανεξάρτητος ο Τσαγκρώνης και καταγγέλλει την ΕΟΚ

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης αποφάσισε να κατέβει ως ανεξάρτητος στις εκλογές της ΕΟΚ καταγγέλοντάς την μάλιστα.

Κατεβαίνει ως ανεξάρτητος ο Τσαγκρώνης και καταγγέλλει την ΕΟΚ

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης αποφάσισε να κατέβει ως ανεξάρτητος στις εκλογές της ΕΟΚ, όπου θα λάβουν χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα καταγγέλει και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε αναλυτικά:

Σας δηλώνω την πρόθεση μου να κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ και με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η ΓΣ για την εκλογή Προέδρου και ΔΣ της ΕΟΚ θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά. Για ποιο λόγο; Φοβάσθε κάτι; Υπολογίζετε σε κάτι; Η ηλεκτρονική ψηφοφόρια εισήχθη μεν με το άρθρο 45 ν.4778/21, σύμφωνα όμως με την σχετική αιτιολογική έκθεση η ως άνω δυνατότητα παρασχέθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω της πανδημίας COVID. Υπαρχει τωρα τετοιο θεμα ; Ειναι δημοκρατικα ορθοδοξη αυτη η διαδικασια ; Ειναι διαφανης ; Είναι, πια, νόμιμη; Σας καλώ, συνεπώς, να αναβάλετε την ΓΣ και να την προσδιορίσετε εκ νέου σε κατάλληλο τόπο με ανοικτή, διαφανή, δημοκρατικλη και προσβάσιμη δια ζώσης διαδικασία. Διαφορετικά είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω στην δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση Παναγιώτης Τσαγκρώνης

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr