Παναθηναϊκός: Το «χτύπημα» για ψηλό... α λα Ναν!

Το Τριφύλλι σαρώνει καθημερινή την μπασκετική αγορά για να βρει τον παίκτη που θα συμπληρώσει το παζλ και θα εκτοξεύσει την αρμάδα του Εργκίν Αταμάν.

Πότε αποφάσισε ο Ναν για Παναθηναϊκό - Τι συνέβη τις τελευταίες 15 μέρες

Όπως έχουν δηλώσει οι «Πράσινοι», δεν βιάζονται στο εν λόγω θέμα, αφού θέλουν να πάρουν την απόφαση όταν πρέπει και να αποκτήσουν έναν αθλητή που θα ταιριάζει με τα «θέλω» του προπονητή.

Στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να περιμένουν ακόμα και μέχρι τον Οκτώβριο, για να πραγματοποιήσουν την καταλυτική κίνηση.

Θέλουν η μεταγραφή αυτή να λειτουργήσει ως άλλος… Κέντρικ Ναν και να είναι τόσο επιδραστική που θα φέρει τα πάνω – κάτω στο παρκέ οδηγώντας σε νέες επιτυχίες το σύλλογο.

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι οι άνθρωποι του Επτάστερου έχουν ενεργά τα ραντάρ τους και είναι σε επιφυλακή για την κίνηση-ματ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr